Obilježavanje dana šečerne bolesti u prostorijama Srednje škole "Uskoplje"

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

14.studeni je dan šečerne bolesti ( dijabetesa) koji se na poseban način obilježava diljem svijeta. Učenici Srednje škole "Uskoplje" medicinske struke (IVc -odjel), medicinska sestra/medicinski tehničar, pod vodstvom mentorice Milene Lončar, prof. obilježili su dan šečerne bolest. Predavanje na temu dijabetesa izvela je učenica SŠ"Uskoplje" Fikreta Tiro. Svi djelatnici srednje škole "Uskoplje" imali su priliku za mjerenje razine šečera u krvi i kontrolu krvnog tlaka.

 

Nastup srednje škole "Uskoplje" u tjednom programu "Uskopaljskih jeseni"

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Srednja škola "Uskoplje" je imala svoju večer u tjednu "Uskopaljskih jeseni". Sudjelovali su učenici gimnazijskih odjela s dramskim i glazbenim radom u tim sekcijama.

Dramski program i konferansu je osmislila i uredila profesorica Greta Kuna. Konferansu je vodila učenica IIIa razreda, Valentina Bošnjak, u izravnom izričaju, a eho konferansu je obavljala Lora Mikulić, također učenica III a razreda. U igrokazu "Kombinacija boja" je  izrađena odora za glumce, a što je uradila gospođa Jasna Elez.

Igrali su učenici IIIa razreda: Ivan Pilić, Ana Crnov, Tijana Elez, Krešimir Škoro, Iva Arlović, Daria Glavaš, Lovro Lovrić, Daria Milić, te učenici IV b razreda: Matej Vejić, Andrea Pocrnja i Miroslav Ristanović.

U glazbenom dijelu koji je uredila profesorica Biljana Glibo izvedene su pjesme: " O jesenske duge noći" , Croatio iz duše te volim", "Lijepa li si". Solistica za prvu pjesmu bila je Iva Arlović, za drugu pjesmu solistice su bile: Tomislava Marinčić, Antonija Grubeša, Gloria Galić, Iva Jurina. Sve glazbene točke izvedene su uz pratnju benda "The Žohari".

 

Obilježavanje Dana kruha u prostorijama Srednje škole "Uskoplje"

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

 

Mjesec listopad je mjesec u kojem se na poseban način obilježavaju Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Obilježavanje Dana kruha u školama, doprinosi potpunijem odgoju, obrazovanju, podizanju svijesti o poljoprivredi i zdravoj prehrani, a temelji se na izgradnji pozitivnih stavova i pravilnog emocionalnog odnosa prema prirodi.

Dana 10.10.2019 godine učenici naše škole Ivan Pilić,Iva Nikolić i Valerija Prskalo zajedno s kordinatorom vijeća učenika prof. Anitom Perić obilježili su "Dane kruha i dane zahvalnosti Bogu za plodove zemlje". Taj dan nas uvijek podsjeti kako trebamo biti zahvalni Bogu za dar osobnog života i prirode od koje svi imamo hranu. Veliki broj naših učenika povodom tog događaja donio je voće, povrće kolače, zimnicu i druge domaće specijalitete napravljene od kruha i zato vam veliko hvala.

Svim roditeljima zahvaljujemo na uloženom trudu, a posebno mamama i bakama koje su svojim vrijednim rukama sve to pripremile i koje brižno čuvaju stare domaće recepte.

Dana 11.10.2019 godine održat će se manifestacija "Dani kruha" u Kreševu na kojoj će sudjelovati i učenici Srednje škole "Uskoplje", zajedno s ostalim srednjim i osnovnim školama iz naše županije.

 

Obavijest o sjednici nastavničkog vijeća

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail
Obavještavamo djelatnike Srednje škole "Uskoplje", kako će se sjednica Nastavničkog vijeća  održati u četvrtak, 29.kolovoz 2019.godine, s početkom u 9:00 sati
 

Obavijest o početku nastave

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Obavještavamo učenike Srednje škole "Uskoplje", kako će redovna nastava za školsku 2019/20. godinu započeti u ponedjeljak, 02.rujna 2019. godine  u 8:00 sati.

Sretnu i uspješnu školsku 2019/20. godinu žele ravnatelj i djelatnici Srednje škole "Uskoplje".

 

Stranica 1 od 19

 Slikovni rezultat za PISA 2018

Slikovni rezultat za PISA 2018

Škola provodi informacijski sustav za elektronsko izdavanje svjedodžbi i uvjerenja učenika
Podatci o uspjehu svih učenika dostupni na klik miša
Analiza školskih podataka putem interneta

ministarstvo link slika

Image