Božićna Priredba

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Dana 19.12.2014. u prostorijama Centra za obrazovanje i kulturu održana je Božićna priredba. Sudjelovali su učenici dramske i glazbene sekcije. Dramska sekcija predstavila je dramu „Božić u ubogoj mansardi“ u realizaciji profesorice Grete Kuna, dok je glazbena sekcija pod mentorstvom profesora Kristijana Vukadin izvela prigodne skladbe za Božić. I ove godine priredba je imala humanitarni karakter. Naime, učenici Vijeća učenika izrađivali su božićne čestitke koje su posjetitelji mogli kupiti nakon priredbe. Također, održana je i humanitarna akcija prikupljanja osnovnih životnih namirnica. Sve namirnice stanovnici su mogli ostavljati u sljedećim radnjama: „Tox“, „Nada“, „Gruda“, i „Stella“. Zahvaljujemo svima koji su potpomogli da realiziramo humanitarnu božićnu akciju.

 

Najava božićnog programa

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

ČESTIT BOŽIĆ SVIMA!

Srednja škola „Uskoplje“organizira školsku priredbu za Božić. Sudjeluju učenici dramske i glazbene sekcije.

Dramska sekcija će predstaviti kratku dramu „Božić u ubogoj mansardi“ u realizaciji profesorice Grete Kuna. Učenici glumci:  Matea Subašić, Ivanka Pavlović, Patricija Duvnjak, Frano Vukadin – tehničke aktivnosti.

Glazbena sekcija pod upravljanjem profesora Kristijana Vukadina će izvesti prigodne skladbe za Božić. Učenici sudionici: Katarina Bošnjak – solo (klavir)

 Ivan Sesar – klavirska pratnja zbor, Valentina Sesar – zbor,  Lorena Grbavac – zbor, Ivana Rajić – zbor, Nikolina Vidović – zbor, Martina Peran – zbor, Ivona Pilić – zbor.

Predstava će biti u petak 19. prosinca 2014. godine u Domu kulture Gornji Vakuf – Uskoplje u 14 sati.

 

Nastup Srednje škole „Uskoplje“ na XVIII. Uskopaljskim jesenima

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Dana 22.10.2014. godine u prostorijama Centra za obrazovanje i kulturu, učenici Srednje škole „Uskoplje“ nastupali su na XVIII. Uskopaljskim jesenima. Program je počeo kazališnom predstavom „Oksitron“ koju je pripremila prof. Greta Kuna. U revijalnom dijelu nastupile su učenice frizerske škole, koje su pod mentorstvom nastavnice Renate Trbara pripremile i predstavile reviju frizura pod imenom „U potrazi za pravim“. Posljednja točka bio je glazbeni nastup učenice Nikoline Vidović. Program je završen dodjelom zahvalnice za Srednju školu „Uskoplje“ koju je u ime škole primio ravnatelj David Perić.

Više...

 

Dani kruha 2014. – dani zahvalnosti za plodove zemlje

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Učenici Srednje škole „Uskoplje“ sudjelovali su i ove godine na županijskom natjecanju „Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje“ održanom u Jajcu 10. listopada 2014. godine. Na ovogodišnjoj smotri sudjelovalo je 25 ekipa osnovnih i srednjih škola s područja Srednjobosanske županije.

Prigodnim govorom u 10 sati otvorena je manifestacija Dani kruha nakon čega je upriličena svečana povorka kroz grad do crkve Uznesenja B. D. Marije gdje je održana sveta misa. Nakon svete mise učenici su zajedno sa profesorima predstavili svoja kreativna umjetnička djela od plodova zemlje.

Više...

 

Svečano otvoren novi kabinet informatike

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Na temelju Sporazuma o prijateljstvu i suradnji između općina Neuhofen an der Krems (Republika Austrija) i općine Gornji Vakuf – Uskoplje, dana 1.10.2014. godine svečano je otvoren novi kabinet informatike koji će koristiti učenici Srednje škole „Uskoplje“ i Mješovite srednje škole „Gornji Vakuf“ .

Izaslanstvo predvođeno općinskim načelnikom gosp. Seadom Čaušević i predsjednikom OV  gosp. Marinkom Krajina, te gradonačelnikom općine Neuhofen an der Krems gosp. Gϋnter Engertsberger, presjecanjem vrpce označilo je službeni početak rada ovog kabineta. 

Ovaj suvremeni kabinet opremljen je novim VDSL priključkom interneta, novom računarskom mrežom i 30 novih računara koji su kupljeni zahvaljujući donaciji općine Neuhofen an der Krems u iznosu od oko 11000 eura.

U svečanoj atmosferi gostima se obratio i ravnatelj Srednje škole Uskoplje gosp. David Perić te se prigodnim riječima zahvalio na donaciji koja će poboljšati uvjete rada i način izvođenja nastave informatike.

Obračanje Ravnatelja škole povodom dana općine i otvaranja kabineta za informatiku.

 

Stranica 1 od 8

 • Obilježen dan planeta Zemlja
  Obilježen dan planeta Zemlja
  Opširnije
 • Posječenost školskog programa na 17. Uskopaljskim jesenima
  Nastup Srednje škole „Uskoplje“ na XVII. Uskopaljskim jesenima
  Opširnije
 • Izvješće o uspjehu učenika u učenju na kraju Nastavne 2013/14. godine
  Izvješće o uspjehu učenika u učenju na kraju Nastavne 2013/14. godine.
  Opširnije
 • Pedagoško istraživanje
  Pedagoško istraživanje
  Opširnije
Škola provodi informacijski sustav za elektronsko izdavanje svjedodžbi i uvjerenja učenika
Podatci o uspjehu svih učenika dostupni na klik miša
Analiza školskih podataka putem interneta

ministarstvo link slika

Fair PM Showers Mostly Sunny PM Showers
2C 10C 10C 12C
Pon Uto Sri Čet
Image