Obilježen dan planeta Zemlje

Dana 22.04. 2015. učenici Srednje škole „Uskoplje“ organizirali su akciju čišćenja školskog dvorišta. Obilježavanje ovoga datuma ima namjeru podsjetiti ljude u kakvom je stanju priroda planeta na kojem žive, kao i da stanovništvu ukaže na probleme ekosustava, na zagađenje naseljenih mjesta i na to kako poboljšati kvalitet životne, školske i radne okoline usvajanjem zdravih stilova života.

 

Božićna Priredba

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Dana 19.12.2014. u prostorijama Centra za obrazovanje i kulturu održana je Božićna priredba. Sudjelovali su učenici dramske i glazbene sekcije. Dramska sekcija predstavila je dramu „Božić u ubogoj mansardi“ u realizaciji profesorice Grete Kuna, dok je glazbena sekcija pod mentorstvom profesora Kristijana Vukadin izvela prigodne skladbe za Božić. I ove godine priredba je imala humanitarni karakter. Naime, učenici Vijeća učenika izrađivali su božićne čestitke koje su posjetitelji mogli kupiti nakon priredbe. Također, održana je i humanitarna akcija prikupljanja osnovnih životnih namirnica. Sve namirnice stanovnici su mogli ostavljati u sljedećim radnjama: „Tox“, „Nada“, „Gruda“, i „Stella“. Zahvaljujemo svima koji su potpomogli da realiziramo humanitarnu božićnu akciju.

 

Najava božićnog programa

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

ČESTIT BOŽIĆ SVIMA!

Srednja škola „Uskoplje“organizira školsku priredbu za Božić. Sudjeluju učenici dramske i glazbene sekcije.

Dramska sekcija će predstaviti kratku dramu „Božić u ubogoj mansardi“ u realizaciji profesorice Grete Kuna. Učenici glumci:  Matea Subašić, Ivanka Pavlović, Patricija Duvnjak, Frano Vukadin – tehničke aktivnosti.

Glazbena sekcija pod upravljanjem profesora Kristijana Vukadina će izvesti prigodne skladbe za Božić. Učenici sudionici: Katarina Bošnjak – solo (klavir)

 Ivan Sesar – klavirska pratnja zbor, Valentina Sesar – zbor,  Lorena Grbavac – zbor, Ivana Rajić – zbor, Nikolina Vidović – zbor, Martina Peran – zbor, Ivona Pilić – zbor.

Predstava će biti u petak 19. prosinca 2014. godine u Domu kulture Gornji Vakuf – Uskoplje u 14 sati.

 

Nastup Srednje škole „Uskoplje“ na XVIII. Uskopaljskim jesenima

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Dana 22.10.2014. godine u prostorijama Centra za obrazovanje i kulturu, učenici Srednje škole „Uskoplje“ nastupali su na XVIII. Uskopaljskim jesenima. Program je počeo kazališnom predstavom „Oksitron“ koju je pripremila prof. Greta Kuna. U revijalnom dijelu nastupile su učenice frizerske škole, koje su pod mentorstvom nastavnice Renate Trbara pripremile i predstavile reviju frizura pod imenom „U potrazi za pravim“. Posljednja točka bio je glazbeni nastup učenice Nikoline Vidović. Program je završen dodjelom zahvalnice za Srednju školu „Uskoplje“ koju je u ime škole primio ravnatelj David Perić.

Više...

 

Dani kruha 2014. – dani zahvalnosti za plodove zemlje

 • PDF
 • Ispis
 • E-mail

Učenici Srednje škole „Uskoplje“ sudjelovali su i ove godine na županijskom natjecanju „Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje“ održanom u Jajcu 10. listopada 2014. godine. Na ovogodišnjoj smotri sudjelovalo je 25 ekipa osnovnih i srednjih škola s područja Srednjobosanske županije.

Prigodnim govorom u 10 sati otvorena je manifestacija Dani kruha nakon čega je upriličena svečana povorka kroz grad do crkve Uznesenja B. D. Marije gdje je održana sveta misa. Nakon svete mise učenici su zajedno sa profesorima predstavili svoja kreativna umjetnička djela od plodova zemlje.

Više...

 

Stranica 1 od 9

 • Obilježen dan planeta Zemlja
  Obilježen dan planeta Zemlja
  Opširnije
 • Posječenost školskog programa na 17. Uskopaljskim jesenima
  Nastup Srednje škole „Uskoplje“ na XVII. Uskopaljskim jesenima
  Opširnije
 • Izvješće o uspjehu učenika u učenju na kraju Nastavne 2013/14. godine
  Izvješće o uspjehu učenika u učenju na kraju Nastavne 2013/14. godine.
  Opširnije
 • Pedagoško istraživanje
  Pedagoško istraživanje
  Opširnije
Škola provodi informacijski sustav za elektronsko izdavanje svjedodžbi i uvjerenja učenika
Podatci o uspjehu svih učenika dostupni na klik miša
Analiza školskih podataka putem interneta

ministarstvo link slika

21C 21C 19C 17C
Ned Pon Uto Sri
Image